Pieter Schuddebeurs was geboren in Bleiswijk als zoon van molenaar Gerrit Schuddebeurs en Helena Treurniet.
Hij was brandstofhandelaar en later ook amateurfotograaf. Hij fotografeerde veel in Bleiswijk.

WILHELMINAPARK 19. (Oude nummering). Villa Sterrenberg, gebouwd in 1887 heeft diverse bewoners gehad waaronder tabaksfabrikant T.H. Taconis. De villa is in 1973 gesloopt. Het hekwerk met beide toegangspoorten en het koetshuis staan er nog. (Hoek Generaal Van Heutszlaan)
LOCATIE ONBEKEND.
LOCATIE ONBEKEND.
Bleiswijk. De korenmolen, het ouderlijk huis van Pieter. Links: (zittend) Jan Willem, Clasina, Gerrit en Pieter. Op de voorgrond: Lena, Adriana en Helena Schuddebeurs-Treurniet.
Gerrit en Helena zijn de ouders van Pieter, de anderen zijn zijn broers en zussen. De molen is er niet meer, hij is rond 1939 afgebroken.

Op de vier bovenstaande foto's staat op de achterzijde behalve een stempel van fotograaf Pieter Schuddebeurs, de naam G. Geurts geschreven. G. Geurts staat voor Geurt Geurts (1848-1934).
Geurt Geurts was in Apeldoorn geboren. In 1881 trouwde Geurt in Bleiswijk met de in Bleiswijk geboren Gerritje van Vliet, zij was ook mogelijk molenaarsdochter van een watermolen in Bleiswijk.
Na hun huwelijk bleef hij enige jaren in Bleiswijk als korenmolenaarsknecht, zeer waarschijnlijk dus bij Schuddebeurs. In ieder geval was hij in 1887 weer terug in Apeldoorn en was kort molenaar van een molen aan de Brinklaan. Ook lijkt hij molenaar te zijn geweest in Wenum Wiesel. Rond 1890 was hij molenaar af en werd hij koster van de Grote Kerk.

 
EMMALAAN 1.  

Vliet, A.C. van (Vaassen)